View book

Паніна Н. В. Технологія соціологічного дослідження: Курс лекцій Київ: Наукова думка. 1996 232s., binding type: paperback.

Category: Book, journal, almanac

Rubric: Sociology, cultural studies, history of everyday life ; Politology, geopolitics, diplomacy; Textbooks and manuals for students;

Place of origin of goods: Украина

Language: Ukrainian

Description: Цей навчальний посібник визнано одним з найкращих серед поданих на конкурс, організований Міністерством освіти України та Міжнародним Фондом "Відродження" в рамках Програми "Трансформація гуманітарної освіти в Україні". Запропонований курс лекцій призначений для надання практичної методичної допомоги соціологові в організації і проведенні масових опитувань. У книзі послідовно розкриваються основні етапи емпіричного дослідження (підготовка проекту, програми, інструментарію, організація збору даних, обробка, аналіз і подання одержаних результатів). Особлива увага приділяється визначенню основних правил і вимог, дотримання яких забезпечує високу ефективність і якість роботи на кожному з етапів. Докладно розглядаються найпоширеніші помилки, які можуть призвести до викривлення результатів опитування.

Status: у дуже доброму стані

(Seller: bookseller)

Price 250,00 грн.

Before ordering please read description of seller!