View book

авт.кол.: Хименко І. С., Гордін Б. Л., Георгієвський М. І. та ін. Українські страви Київ: Держ. видав. тех. літ. УРСР. 1957 456s., binding type: hardcover.

Category: Book, journal, almanac

Rubric: Housekeeping, Cooking, Drinks;

Place of origin of goods: СССР

Language: Ukrainian

Description: Книга написана колективом наукових працівників Київського філіалу науково-дослідного інституту торгівлі і громадського харчування з залученням наукових працівників інших організацій і висококваліфікованих кулінарів. Вона ставить своїм завданням описати страви і напої, які споживає населення України, і допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні. Багато чорно-білих ілюстрацій. Також, у книзі заявлений вміст 61 кольорової ілюстрації на 24 вклейках, але в наявності, як і в інших екземплярах цього видання, лише 58 ілюстрацій. Відсутні 3 ілюстрації до розділу "Напої": "Горілка і гіркі настойки", "Солодкі настойки, наливки і лікери" та "Виноградні вина". (можливо були вилучені в останній момент, або об'єкт не піддався фотографуванню))) Формат 17,5 х 23 см. Вага 600 г.

Status: у задовільному стані, передня кришка з корінцем відірвалася (колись вже була підклеєна), задня теж прагне відірватися, плями на обрізах і деінде на сторінках

(Seller: bookseller)

Price 400,00 грн.

Before ordering please read description of seller!

ORDER FORM

Marked with * is required

Warning! Please enter a valid email address. Seller will contact you.

I am not a robot
Please confirm that you are not robot.
In order not to do this, you can register or login.

 A big request: when ordering, tell the seller your phone number. The recipient's phone number is required by postal services when sending an order and it will also allow the seller to contact you if the e-mail does not go through. Your phone number on the Bookinist website is not publicly available.