Перегляд книги

Луї Буссенар Капітан Зіриголова. Серия-Бібліотека пригод та наукової фантастики. Киів: ЦК ЛКСМУ "Молодь". 1957р. 259с., тип переплетіння: тверда обкладинка.

Категорiя: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Проза XIX століття в перекладах на українську мову; Українська серія "Бібліотека пригод та наукової фантастики";

Місце походження товару: Украина

Мова: українська

Опис: Буссенар Л. Капитан Сорвиголова. В своем историко-приключенческом романе `Капитан Сорвиголова` Буссенар Л.А. рассказывает о борьбе буров в Южной Африке против английского колониального владычества в 1899-1902 гг. Никому не справиться с отчаянными и отважными мальчишками, вставшими на защиту маленькой республики. Отряд "молокососов" во главе с бравым капитаном по прозвищу Сорвиголова стал серьезной угрозой для целой армии английских колонистов.

Стан: ближе к хорошему. потерты края обложки.неначительное загрязнение края блока.некоторая волнистость листов.

Опис продавця: переклад Є. Дроб'язка. книга иллюстрирована.

(Продавець: valeri)

Ціна 100,00 грн.

До замовлення прочитайте опис продавця!

БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ

Позначене * обов`язково для заповнення

Увага! Вводьте правильну адресу електронної пошти. За цією адресою з Вами зв`яжеться продавець.

Я не робот
Будь ласка, підтвердіть, що Ви не робот.
Для того, щоб не проходити цю перевірку, Ви можете зареєструватися або увійти.

 Переконливе прохання: під час замовлення повідомляйте продавцеві Ваш номер телефону. Номер телефону одержувача вимагають поштові служби під час відправлення замовлення і він дозволить продавцю зв'язатися з Вами, якщо не пройде е-мейл. Ваш номер телефону на сайті Букініст не публікується у вільному доступі.