Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

Ukrainistics

(Collection material is shown of user ZZLbuk)

Україна: Історія.

Price 75,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 75,00 hrn.

Order

Орест Субтельний. Україна: Історія.. Київ: Либідь. 1993 720s.

Description: Переклад з англійської Ю.Шевчука. Вступна стаття С.Кульчинского. Третє видання. Книга професора Йоркського університету в Торонто українця за походженням Ореста Субтельного визнана на заході кращим популярним викладом історії України англійською мовою. Дещо незвична для нашої аудиторії, вона викличе інтерес передусім нетрадиційною концепцією української історії, прагнення автора до наукової об`єктивності, неупередженістю позиції, зваженістю оцінок, а головне - своєю наскрізною ідеєю - ідеєю національного відродження України. Вага книги 640 гр.

Status: Стан книги: потертості та тріщини по кутах обкладинки, коричневаті плями та склейки на початку та вкінці книги (див. фото)

Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах.

Price 400,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 400,00 hrn.

Order

Крипякевич І., Гнатевич Б. та ін. . Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах. . Київ: Україна. 1993 568s.

Description: Бібліотека журналу «Пам'ятки України». Книга 17. (Репринт львівського видання 1936 р.) Дана книга є відтворенням з доповненнями широко відомої праці за редакцією І.Крип'якевича та Б.Гнатевича «Історія українського війська», яка вперше побачила світ у Львові в 1935-1936 рр. І з того часу в Україні не перевидавалася. Використовуючи неймовірно багату і різноманітну джерельну базу (архіви, картографічні, історіографічні матеріали), автори переконливо розповідають про організацію українських військових формувань від далеких княжих часів до перших десятиліть ХХ століття. Аналізується розвиток української військової стратегії і тактики, участь українських військ у конкретних бойових операціях. Вага двотомника 760 гр.

Status: дуже добрий, потертість країв обкладинок та ребер корінців; у 2-му томі сліди висохлої вологи на аркушах останньої треті книжного блоку

Description of seller: ISBN 5-7770-040

Галицька брама.

Price 75,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 75,00 hrn.

Order

Степан Пушик. Галицька брама.. Ужгород: Карпати. 1989 411s.

Description: Роман. Художник І.Пеник. Роман - це художнє дослідження складної історичної долі, що випала людям Галичини, волелюбство і боротьба яких проти загарбників-поневолювачів знайшла відображення у фольклорних скарбах, архітектурі, живопису, прикладному мистецтві, літературі, численних пам'ятках історіографії. Автор розкриваєнерозривний зв'язок минулого і сучасності, спадкоємність культурних традицій. Вага книги 450 гр.

Status: нечитаний екземпляр, сліди висохлої вологи по нижньому краю обкладинки та задньому форзацу, в решті - дуже добрий

Description of seller: ISBN 5-7757-0121-6

Львівські стародруки. Львовские старопечатные книги. Old Books printed in Lviv. Книгознавчий нарис.

Price 75,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 75,00 hrn.

Order

Запаско Я., Мацюк О. . Львівські стародруки. Львовские старопечатные книги. Old Books printed in Lviv. Книгознавчий нарис. . Львів: Каменяр. 1983 176s.

Description: Українською, російською та англійською мовами. Художник І.Плесканко. Книгознавчий нарис розповідає про львівські стародруки-видання XVI-XVIII століть, які стали надбанням скарбниці вітчизняної культури. Тепер вони дбайливо зберігаються в державних бібліотеках, музеях, архівах. Наклад книги 15 тис. прим. Вага книги 260 гр.

Status: відмінний-дуже добрий