Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

Military history

(Collection material is shown of user ZZLbuk)

Брати грому.

Price 400,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 400,00 hrn.

Order

Андрусяк Михайло. Брати грому.. Коломия: Вік. 2001 800s.

Description: «Знайте, що такої героїчної доби взагалі не знає історія людства. В тінь пішли прославлені досі Термопілі... На героїзмі УПА і визвольно-революційного підпілля будуть виховуватися нові українські покоління. Боєць УПА і український революціонер заступить місце мужнього спартанця в історії людства» Ґенерал Тарас Чупринка (Роман Шухевич). За трилогію «Брати вогню», «Брати грому» та «Брати просторів» Михайло Андрусяк став переможцем Народної Шевченківської премії 2009 року. Вага книги 880 гр.

Status: практично нечитаний екземпляр, наклейка на форзаці

Description of seller: Пересилання Укрпоштою чи Новою поштою. Повна передоплата на картку ПриватБанку. Післяплатою не висилаю.

В окружении Гитлера. Документальная повесть.

Price 40,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 40,00 hrn.

Order

Мариан Подковиньский . В окружении Гитлера. Документальная повесть.. Москва: Междунар. отношения. 1981 184s.

Description: Сокращенный перевод с польского А.Ермонского. Мариан Подковиньский – известный польский публицист, автор ряда работ различного жанра по германской проблематике. Предлагаемая читателю книга, вышедшая в Польше третьим изданием, представляет собой сборник очерков, освещающих некоторые аспекты истории нацистского движения, приход гитлеровцев к власти в Германии, а также судьбы отдельных деятелей из окружения Гитлера. В книге содержится ряд материалов, которые уточняют и конкретизируют сложившиеся представления о тех или иных событиях в мрачной истории третьего рейха. Все материалы книги, носящей очерковый характер, основаны на критическом анализе появившихся в последние годы западногерманских, американских и английских публикаций на тему о Гитлере и его окружения. Вес книги 175 гр.

Status: потертость и мелкие разрывы краев обложки, в остальном - очень хорошее

Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах.

Price 400,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 400,00 hrn.

Order

Крипякевич І., Гнатевич Б. та ін. . Історія українського війська. (Від княжих часів до 20-х років ХХ с.). Видання І.Тиктора. Книга в двох частинах. . Київ: Україна. 1993 568s.

Description: Бібліотека журналу «Пам'ятки України». Книга 17. (Репринт львівського видання 1936 р.) Дана книга є відтворенням з доповненнями широко відомої праці за редакцією І.Крип'якевича та Б.Гнатевича «Історія українського війська», яка вперше побачила світ у Львові в 1935-1936 рр. І з того часу в Україні не перевидавалася. Використовуючи неймовірно багату і різноманітну джерельну базу (архіви, картографічні, історіографічні матеріали), автори переконливо розповідають про організацію українських військових формувань від далеких княжих часів до перших десятиліть ХХ століття. Аналізується розвиток української військової стратегії і тактики, участь українських військ у конкретних бойових операціях. Вага двотомника 760 гр.

Status: дуже добрий, потертість країв обкладинок та ребер корінців; у 2-му томі сліди висохлої вологи на аркушах останньої треті книжного блоку

Description of seller: ISBN 5-7770-040

Україна і Німеччина у другій світовій війні.

Price 400,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 400,00 hrn.

Order

Володимир Косик . Україна і Німеччина у другій світовій війні.. Львів: 1993 659s.

Description: «Українознавча бібліотека НТШ», число 3. Переклад з французької Р.Осадчука. Автором цієї унікальної дослідницької праці є Володимир Косик - в минулому учасник підпілля ОУН(б), а наразі президент Обєднання українців Франції, професор Сорбонського університету (Париж). У виданні проаналізовано події в Україні під час II Світової війни, рух опору та багато ін. цікавих досліджень, спираючись на численні архівні документи. Зміст: Розділ I-Україна до 1939 року. Розділ I-Перед вторгненням у СРСР. Розділ ІІІ-Окупація і початок народного опору. Розділ IV Смертоносне безглуздя та колоніальні маячіння. V Повстання. VI.Поразка Німеччини. Висновки. Документи. Більшість матеріалів публікується українською мовою вперше. Фото сторінок Зміст висилаю за запитом. Вага книги 655 гр.

Status: книга - дуже добрий; супер - потертості, дрібні розриви та вириви

Description of seller: ISBN 5-7707-4052-3