Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

WW2 The Second World War, 1939-1945.

(Collection material is shown of user sanetchka)

В сражениях за Победу

Price 50,00 hrn.

Order

(Seller: sanetchka)

Price 50,00 hrn.

Order

В сражениях за Победу. Наука. 1975 568s.

Description: В сражениях за Победу (Боевой путь 38-й армии в годы ВОВ 1941-1945г.г.) М. "Наука" 1975г. Твердый переплет. 568 стр. Фото, карты-схемы боевых действий. Книга посвящена описанию боевого пути одного из старейших объединений Советской Армии - 38-й (двух формирований), участвовавшей во многих крупнейших сражениях Великой Отечественной войны с августа 1941 г. на Юго-Западном фронте и до освобождения Чехословакии в мае 1945 г. Армия принимала участие в разгроме немецко-фашистских войск под Воронежем, на Курской дуге, в форсировании Днепра, освобождении Киева, Правобережной и западных областей Украины, Польши, Чехословакии.

Status: Хороший

Они сражались за родину

Price 50,00 hrn.

Order

(Seller: sanetchka)

Price 50,00 hrn.

Order

Шолохов. Они сражались за родину . Воениздат. 1983 256s.

Description: В сборник выдающегося советского писателя, Героя Социалистического Труда Михаила Александровича Шолохова вошли лучшие его произведения о Великой Отечественной войне: рассказы «Наука ненависти» и «Судьба человека», а также главы из романа «Они сражались за Родину».

Description of seller: Хороший

Моя военная пора

Price 50,00 hrn.

Order

(Seller: sanetchka)

Price 50,00 hrn.

Order

Марков. Моя военная пора. Воениздат. 1980 446s.

Description: До однотомника увійшли повісті «Орли над Хінганом», «Заповіт» та «Моя військова пора», а також цикл оповідань про Далекий Схід, про службу воїнів-далекосхідників та забайкальців у голи Великої Вітчизняної війни та у повоєнний час. Відомий радянський письменник Герой Соціалістичної Праці, лауреат Ленінської премій Г.М.Марков у роки війни служив у частинах Забайкальського фронту і був свідком та учасником описуваних подій.

Status: Хороший

Тайны войны

Price 150,00 hrn.

Order

(Seller: sanetchka)

Price 150,00 hrn.

Order

Корольков. Тайны войны . 1961

Description: Характеристики та опис Роман-хроніка, написана Ю. Корольковим (1906-1981) в середині п'ятдесятих років на основі документів Нюрнберзького процесу, показує широку мережу міжнародної змови проти Радянського Союзу, викриває нацистських злочинців і розповідає про боротьбу народів проти фашизму. Альтернативна анотація: Основну популярність підполковник Юрій Корольков отримав як військовий кореспондент і автор видатного роману-хроніки, дилогії "Таємниці війни" в 2-х томах (1946-1958 р.р.), третє видання якого з'явилося в світ у київському державному видавництві художньої літератури в 1963 році. Видання об'єднало в собі власне "Таємниці війни" і другий роман "Так було ..." (1961), що розповідають на основі архівних матеріалів, в тому числі документів Нюрнберзького трибуналу, про таємні пружинах другої світової війни і героїчної боротьби радянських патріотів на фронтах ВВВ , антифашистів за кордоном проти німецького нацизму і міжнародного фашизму, боротьбі національно-визвольного підпілля в окупованих гітлерівськими військами європейських країнах, діяльності протиборчих дипломатичних місій і військових розвідок.

Подпольный обком действует

Price 100,00 hrn.

Order

(Seller: sanetchka)

Price 100,00 hrn.

Order

Федоров. Подпольный обком действует. 1986

Description: Олексій Федорович Федоров - радянський державний і партійний діяч, один із керівників партизанського руху у Великій Вітчизняній війні, двічі Герой Радянського Союзу, генерал-майор. Книга спогадів про партизанський рух на Чернігівщині у роки Великої Вітчизняної війни . Видавництво політичної літератури, Київ, 1986 рік, тверда обкладинка, 784 стор., Тираж 200 тис. прим.