Просмотр книги

Бойченко Т., Колотій Н., Царенко А., Жеребецький Ю., Голі Д., Луцюк Р. Батькам - про валеологію. Посібник для батьків старшокласників Київ: 2000г. 152с., тип переплета: мягкая обложка.

Категория: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Психология; Здоровье ребенка. Педиатрия ; Педагогика (дошкольная, школьная, общая);

Место происхождения товара: Украина

Описание: Надруковано за сприянням Дитячого Фонду Об'єднаних Націй - ЮНІСЕФ в Україні. Автори посібника - педагоги, валеологи, психологи, лікарі України та Канади, учасники українсько-канадського проекту "Молодь за здоров'я". Завдання цієї книги - допомогти батькам зрозуміти особливості юнацького віку, причини непорозумінь і невдач, які можуть виникнути у взаєминах з дітьми, підказати валеологічно обгрунтовані шляхи формування та управління їхнім здоров'ям. В посібнику представлено досвід освітян України і Канади в організації тісної співпраці сім'ї, школи та громади. Розділи: "Валеологія - галузь знань про здоров'я людини", "Складові здоров'я та його моніторинг", "Фізична і психолого-соціальна характеристика періоду ранньої юності", "Здорові взаємини в родині", "Досвід батьків та освітян України і Канади у валеологічному вихованні школярів", "Проблеми батьків і дітей на межі тисячоліть". У додатках документи щодо валеологічної освіти в Україні, психологічні питальники, педагогічні задачі для батьків та ін.

Состояние: у відмінному стані

(Продавец: bookseller)

Цена 200,00 грн.

До заказа прочитайте описание продавца!

БЛАНК ЗАКАЗА

Помеченное * обязательно для заполнения

Внимание! Вводите правильный адрес электронной почты. По этому адресу с Вами свяжется продавец.

Я не робот
Пожалуйста, подтвердите, что Вы не являетесь роботом.
Для того, чтобы не проходить эту проверку, Вы можете зарегистрироваться или войти.

 Убедительная просьба: при заказе сообщайте продавцу Ваш номер телефона. Номер телефона получателя требуют почтовые службы при отправке заказа и он же позволит продавцу связаться с Вами, если не пройдет е-мейл. Ваш номер телефона на сайте Букинист не публикуется в  свободном доступе.