Просмотр книги

Андрущенко В. П., Горлач М. І. та ін. Соціологія: Підручник Харків-Київ: "Єдинорог". 1998г. 624с., тип переплета: твердый переплет.

Категория: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Социология, культурология, история быта ; Учебники и пособия для студентов;

Место происхождения товара: Украина

Язык: украинский

Описание: Видання третє, перероблене і доповнене. Систематизований виклад курсу основ соціології. Висвітлюються основні віхи становлення і розвитку соціологічних знань., формування соціологічної думки в Україні. Викладені основні положення про суспільство як соціальну систему. розглядаються питання соціології політики, соціології особи, механізми соціальнлї діяльності і поведінки особи, соціальної структури і політичної системи в Україні, соціологія економіки, соціологія міста, села, а також висвітлюються основні положення соціології способу життя, вільного часу та засобів масової інформації. Розглядається проблема соціології релігії, права, культури, виховання, а таколж демографічні процеси. Викладено основні положення теорії і практики соціолгічних досліджень. Підручник написано на основі класичних джерел соціології та праць відомих сучасних вітчизняних і зарубіжних соціологів з урахуванням навчальних програм і навчальних посібників з соціології провідних університетів США, Німеччини, Англії, Франції і Росії. Використано досвід викладання соціології в національних університетах Києва, Львова, Харкова, Одеси та інших навчальних закладах України.

Состояние: у гарному стані, подряпина на задній кришці

(Продавец: bookseller)

Цена 100,00 грн.

До заказа прочитайте описание продавца!

БЛАНК ЗАКАЗА

Помеченное * обязательно для заполнения

Внимание! Вводите правильный адрес электронной почты. По этому адресу с Вами свяжется продавец.

Я не робот
Пожалуйста, подтвердите, что Вы не являетесь роботом.
Для того, чтобы не проходить эту проверку, Вы можете зарегистрироваться или войти.

 Убедительная просьба: при заказе сообщайте продавцу Ваш номер телефона. Номер телефона получателя требуют почтовые службы при отправке заказа и он же позволит продавцу связаться с Вами, если не пройдет е-мейл. Ваш номер телефона на сайте Букинист не публикуется в  свободном доступе.