Перегляд книги

Шейко В.М., Богуцький Ю.П. Формування основ культурології в добу цивілізаційної глобалізації 2005р. тип переплетіння: тверда обкладинка.

Категорiя: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Інші;

Місце походження товару: Азия

Опис: Монографія є першим у вітчизняній історико-філософській думці узагальненим осмисленням процесів генези та трансформації глобальних цивілізаційних проблем культурології другої половини XIX — початку XXI ст. Аналізується формоутворююча роль культури у визначенні цивілізації, характеризуються методологічні можливості цивілізаційного підходу і особливо — синергетичної парадигми у розгляді історико-культурологічних процесів. Висвітлюється значення психоаналізу для культурології та її творця і носія — людини. Акцентується увага на взаємозв'язку психоаналізу, культури та художньої творчості. Для науковців, викладачів філософії, історії, етнології, психології, археології, мистецтвознавців, студентів, аспірантів, докторантів та читачів, які цікавляться проблемами формування культурології як науки.

(Продавець: sevost)

Ціна 150,00 грн.

До замовлення прочитайте опис продавця!

БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ

Позначене * обов`язково для заповнення

Увага! Вводьте правильну адресу електронної пошти. За цією адресою з Вами зв`яжеться продавець.

Я не робот
Будь ласка, підтвердіть, що Ви не робот.
Для того, щоб не проходити цю перевірку, Ви можете зареєструватися або увійти.

 Переконливе прохання: під час замовлення повідомляйте продавцеві Ваш номер телефону. Номер телефону одержувача вимагають поштові служби під час відправлення замовлення і він дозволить продавцю зв'язатися з Вами, якщо не пройде е-мейл. Ваш номер телефону на сайті Букініст не публікується у вільному доступі.