Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

Sociology, cultural studies, history of everyday life

(Collection material is shown of user marcipan)

Державний інститут проблем сімї та молоді Український інститут соціальних досліджень Аналітичний звіт Моніторинг поведінки молоді як компонент епіднагляду у другого покоління Балакірева О.М., Галустян Ю.М., Дікова-Фаворська Д.М., Дмитрук Д.А., Сосідко Т.І., Мельниченко В.І., Яременко О.О.

Price 50,00 hrn.

Order

(Seller: marcipan)

Price 50,00 hrn.

Order

Державний інститут проблем сімї та молоді Український інститут соціальних досліджень Аналітичний звіт Моніторинг поведінки молоді як компонент епіднагляду у другого покоління Балакірева О.М., Галустян Ю.М., Дікова-Фаворська Д.М., Дмитрук Д.А., Сосідко Т.І., Мельниченко В.І., Яременко О.О.. Київ: Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні. 2005 41s.

Description: Розділи звіту: 1. Характеристика та соціально-економічне становище молоді 14-24 років 2. Рівень обізнаності молоді щодо ВІЛ\\\\СНІД 3. Особливості сексуальної поведінки молоді 4. Рівень поширення вживання алкоголю та наркотичних речовин серед молоді 14-24 років 5. Рівень толернтності до людей, які живуть з ВІЛ\\\\СНІД 6. Досвід та доступність тесту на віл, дотестової і післятестової консультації для молоді Рекомендації щодо профілактичних програм Збільшений формат

Status: Отличное

Американський етикет

Price 20,00 hrn.

Order

(Seller: marcipan)

Price 20,00 hrn.

Order

Емілія Поуст. Американський етикет. Київ-Тернопіль: МП Юніверс. 1991 57s.

Description: Дана книга відомого американського фахівця з етикету знайомить читача з правилами поведінки в суспільстві, присвячена мистецтву спілкування в офіційних та неофіційних ситуаціях. Видання стане в пригоді всім, хто в службових чи приватних справах їздить за кордон, приймає представників іноземних фірм та організацій, а також всім, хто бажає навчитись легко й вільно триматись в будь-якому товаристві.

Status: Очень хорошее