Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

Detectives, Adventure

(Collection material is shown of user ZZLbuk)

Моя міліція. Публіцистичні та художні твори.

Price 90,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 90,00 hrn.

Order

Моя міліція. Публіцистичні та художні твори. . Київ: Радянський письменник. 1987 300s.

Description: Упоряд. Е.Першин та М.Славинський. До збірника ввійшли твори про працівників радянської міліції. Книга розділена на дві частини, в першій - документальні нариси про діяльність, будні працівників міліції, у другій - уривки з повістей та оповідання. «Зміст» - дивись фото. Вага книги 310 гр.

Status: Стан книги: дуже добрий, нечитаний екземпляр

Пан Ніхто.

Price 75,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 75,00 hrn.

Order

Богомил Райнов. Пан Ніхто.. Київ: Дніпро. 1988 765s.

Description: Романи. Переклад з болгарської. Герой романів відомого сучасного болгарського письменника розвідник Еміль Боєв, виконуючи відповідальні завдання в країнах Західної Європі, часто потрапляє у винятково складні, надзвичайно небезпечні ситуації. Його професіоналізм, жвавий розум, непогамовний гумор дають йому змогу виходити переможцем у різномантіних сутичках з агентами іноземних розвідок та емігранських підривних центрів. Зміст: "Пан Ніхто". "Нема нічого ліпшого за негоду". "Велика нудьга". "Тайфуни з ніжними іменами". Вага книги 815 гр.

Status: дуже добрий

Description of seller: ISBN 5-308-00246-0

Запізніла розплата. Таємниця Індіанського острова.

Price 40,00 hrn.

Order

(Seller: ZZLbuk)

Price 40,00 hrn.

Order

Агата Крісті. Запізніла розплата. Таємниця Індіанського острова.. Київ: Дніпро. 1991 304s.

Description: Серія «Фантастика. Пригоди. Детектив». Романи. Переклад з англійської В.Хижняка та В.Хазіна. У романі «Запізніла розплата» видатний детектив Еркюль Пуаро несподівано отримує листа від мільйонера Рено, котрий слізно благає негайно приїхати до нього у Францію,— його життю загрожує небезпека. Діставшись до вілли Женев'єв, детектив довідується, що пана Рено забито минулої ночі. У творі «Таємниця Індіанського острова» відбувається цілий ряд таємничих убивств, які нелегко було б розкрити, якби до Скотленд-Ярду не потрапив лист судді Уоргрейва. Така фабула двох найхарактерніших творів письменниці, котру небезпідставно називають королевою англійського детективу. Вага книги 275 гр.

Status: дуже добрий, нечитаний екземпляр, незначна потертість країв обкладинки

Description of seller: ISBN 5-308-01222-9