View book

о. Ю.Я. Катрій ЧСВВ Пізнай свій обряд! літургійний рік української католицькой церкви Ню Йорк,Рим: Вид-во ОО. Василіян. 1982 493s., binding type: paperback.

Category: Book, journal, almanac

Rubric: Ukrainistics; Religion: Other Religions and Cults; Religion: Religious Studies, History of Religion, atheism;

Place of origin of goods: Азия

Language: Ukrainian

Description: о. Ю.Я. Катрій ЧСВВ Пізнй свій обряд. Літургійний рік Української Католицької церкви. Українська духовна бібліотека. Ч. 56. друге видання. Другий Ватиканський Собор у своїх декретах не тільки з дуже великою пошаною говорить про скарб традиції Східніх Церков і їхніх обрядів, але й в особливий спосіб поручає й наказує ту священну традицію плекати, зберігати, а призабуту відновити. Це передусім підкреслено в декретах «Про Східні Католицькі Церкви» і «Про Екуменізм». «Всі й поодинокі католики — читаємо в декреті `Про Східні Католицькі Церкви` — та хрищені кожної некатолицької Церкви чи громади, коли приходять до повноти католицької спільноти, нехай по всьому світі держаться свого обряду, його плекають та по силах дотримуються» (§ 4). А в декреті «Про Екуменізм» сказано: «Нехай усі знають, що знати, шанувати, зберігати та плекати цю багатющу літургійну та духовну спадгцину, є дуже важливе для вірного зберігання повноти християнської традиції» (§ 15). Маючи на увазі це поручения і бажання Другого Ватиканського Собору Видавництво 00. Василіян, Нью Йорк-Торонто, видало в 1976 році першу частину а опісля в 1979 році другу частину книжки п.з. «ПІЗНАЙ СВІЙ ОБРЯД» або «Літургійний Рік Української Католицької Церкви» пера о. Юліяна Катрія. Наш Церковний Рік з усіма празниками і церковними практиками — це невичерпне джерело нашої церковно- релігійної традиції, нашої віри, нашого духовного життя та нашої святости. Томе добре знання і розуміння нашого Церковного Року природно веде нас до любови своєї Церкви і свого обряду. Книжка «ПІЗНАЙ СВІЙ ОБРЯД» не тільки відслонює нам таїнство наших празників і церковного року, але й учить нас розуміти, цінити, любити та зберігати наш прегарний візантійсько-український обряд та світлу традицію нашої Церкви. Тільки справжнє розуміння і любов своєї Церкви і свого обряду в силі зберегти нас і дітей наших у розсіянні сущих при нашій Церкві, обряді й народі.

Status: стан добрий.формат звичайний.

Description of seller: Друге видання.В книге богато илюстрацій. В книге 2 частини

(Seller: valeri)

Price 800,00 грн.

Before ordering please read description of seller!

ORDER FORM

Marked with * is required

Warning! Please enter a valid email address. Seller will contact you.

I am not a robot
Please confirm that you are not robot.
In order not to do this, you can register or login.

 A big request: when ordering, tell the seller your phone number. The recipient's phone number is required by postal services when sending an order and it will also allow the seller to contact you if the e-mail does not go through. Your phone number on the Bookinist website is not publicly available.