Просмотр книги

о. Ю.Я. Катрій ЧСВВ Пізнай свій обряд! літургійний рік української католицькой церкви Ню Йорк,Рим: Вид-во ОО. Василіян. 1982г. 493с., тип переплета: мягкая обложка.

Категория: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Украинистика; Религия: Другие религии и культы ; Религия: Религиоведение, история религии, атеизм ;

Место происхождения товара: Азия

Язык: украинский

Описание: о. Ю.Я. Катрій ЧСВВ Пізнй свій обряд. Літургійний рік Української Католицької церкви. Українська духовна бібліотека. Ч. 56. друге видання. Другий Ватиканський Собор у своїх декретах не тільки з дуже великою пошаною говорить про скарб традиції Східніх Церков і їхніх обрядів, але й в особливий спосіб поручає й наказує ту священну традицію плекати, зберігати, а призабуту відновити. Це передусім підкреслено в декретах «Про Східні Католицькі Церкви» і «Про Екуменізм». «Всі й поодинокі католики — читаємо в декреті `Про Східні Католицькі Церкви` — та хрищені кожної некатолицької Церкви чи громади, коли приходять до повноти католицької спільноти, нехай по всьому світі держаться свого обряду, його плекають та по силах дотримуються» (§ 4). А в декреті «Про Екуменізм» сказано: «Нехай усі знають, що знати, шанувати, зберігати та плекати цю багатющу літургійну та духовну спадгцину, є дуже важливе для вірного зберігання повноти християнської традиції» (§ 15). Маючи на увазі це поручения і бажання Другого Ватиканського Собору Видавництво 00. Василіян, Нью Йорк-Торонто, видало в 1976 році першу частину а опісля в 1979 році другу частину книжки п.з. «ПІЗНАЙ СВІЙ ОБРЯД» або «Літургійний Рік Української Католицької Церкви» пера о. Юліяна Катрія. Наш Церковний Рік з усіма празниками і церковними практиками — це невичерпне джерело нашої церковно- релігійної традиції, нашої віри, нашого духовного життя та нашої святости. Томе добре знання і розуміння нашого Церковного Року природно веде нас до любови своєї Церкви і свого обряду. Книжка «ПІЗНАЙ СВІЙ ОБРЯД» не тільки відслонює нам таїнство наших празників і церковного року, але й учить нас розуміти, цінити, любити та зберігати наш прегарний візантійсько-український обряд та світлу традицію нашої Церкви. Тільки справжнє розуміння і любов своєї Церкви і свого обряду в силі зберегти нас і дітей наших у розсіянні сущих при нашій Церкві, обряді й народі.

Состояние: стан добрий.формат звичайний.

Описание продавца: Друге видання.В книге богато илюстрацій. В книге 2 частини

(Продавец: valeri)

Цена 800,00 грн.

До заказа прочитайте описание продавца!

БЛАНК ЗАКАЗА

Помеченное * обязательно для заполнения

Внимание! Вводите правильный адрес электронной почты. По этому адресу с Вами свяжется продавец.

Я не робот
Пожалуйста, подтвердите, что Вы не являетесь роботом.
Для того, чтобы не проходить эту проверку, Вы можете зарегистрироваться или войти.

 Убедительная просьба: при заказе сообщайте продавцу Ваш номер телефона. Номер телефона получателя требуют почтовые службы при отправке заказа и он же позволит продавцу связаться с Вами, если не пройдет е-мейл. Ваш номер телефона на сайте Букинист не публикуется в  свободном доступе.