Просмотр книги

Аркадій Фідлер Острів Робінзона \Бібліотека пригод та наукової фантастики\ Київ: Молодь. 1958г. 232с., тип переплета: твердый переплет.

Категория: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Украинистика; Биографии, мемуары, изображения: Путешествия, Приключения, Спорт. ; Украинская серия "Бібліотека пригод та наукової фантастики"( "Библиотека приключений и научной фантастики") ;

Место происхождения товара: СССР

Язык: украинский

Описание: Фідлер Аркадій. Острів Робінзона. «Бібліотека пригод та наукової фантастики». Героя повісті Яна Бобера спідкала гірка доля Робінзона. Після аварії піратського корабля, на який він випадково потрапив, юнак залишається сам на безлюдному острові без зброї, без вогню, без їжі. Безліч хвилюючих небезпечних пригод чекає на нього. Та життя Яна складається зовсим не так, як у Робінзона... А як саме - про це читач довідається з повісті. Аркадій Фідлер — відомий польський письменник і мандрівник. Він відвідав Бразилію, Перу, Канаду, Таїті, Тринідад, Гвіану, Мексику, Камбоджі, Лаос. Широкою популярністю користуються в Польщі його книги про віддалені та малодосліджені країни.

Состояние: стан добрий.незначна потертість країв обкладинки. залом верхнего уголка сзади.

Описание продавца: іл. Палiтурка / переплет: Картонна, корінець тканинний, звичайний формат.

(Продавец: valeri)

Цена 100,00 грн.

До заказа прочитайте описание продавца!