View book

Україна і світ. Історія господарства від первісної доби і перших цивілізацій до встановлення індустріального суспільства Київ: Генеза. 1994 368s., binding type: paperback.

Category: Book, journal, almanac

Rubric: History of Ukraine;

Place of origin of goods: Украина

Language: Ukrainian

Description: У посібнику розглядається історія господарства України в світовому контексті Актуальність її вивчення пояснюється необхідністю висвітлення і усвідомлення закономірностей економічного розвитку українських земель в умовах незалежної України, яка стала суб'єктом світової цивілізації. Донедавна історія господарства України, як і вся її історія, вивчалась як складова частина історії Росії, іцо не відповідає історичній справедливості Дослідження економічної історії України допоможе узагальнити досвід господарського розвитку наших предків, зрозуміти сучасний стан економіки, визначити її' ціннісні орієнтири, варіантні та альтернативні шляхи розвитку на майбутнє. Для викладачів, студентів, усіх хто цікавиться історією та економікою України. Головний редактор М. М. Малюк.

Status: хорошее

Description of seller: Пересылаю Укрпочтой, Новой почтой по предоплате на карту Приватбанка, или наложенным платежем. Номер телефона 0678742527, 0934826417 Ел.почта [email protected]

(Seller: copoka78)

Price 70,00 грн.

Before ordering please read description of seller!